Fiscaliteit heeft een centrale plaats in het ondernemingsleven. Fiscaliteit heeft niet alleen een wezenlijke invloed op de werking van een onderneming, maar heeft ook een belangrijke impact op het vermogen van de ondernemer.

Fiscaliteit is een bijzonder complexe materie, die bovendien voortdurend wijzigt. Elke begrotingscontrole is goed voor een resem nieuwe fiscale en parafiscale maatregelen. De fiscale advocaten van Marlex volgen alle evoluties op de voet, zodat Marlex de onderneming en de ondernemer steeds met fiscale raad en daad kan bijstaan.

De fiscale expertise van Marlex heeft betrekking op alle fiscale materies die de onderneming en de ondernemer aanbelangen: inkomstenbelasting, BTW, registratierechten, successierechte, lokale en regionale belastingen, …

Omdat de fiscaliteit zelden of nooit op zich staat, zijn de fiscale advocaten van Marlex ook vertrouwd met aanverwante rechtsgebieden (vennootschapsrecht, vastgoedrecht, huwelijksvermogensrecht, …). De fiscale advocaten werken voortdurend samen met de advocaten van de andere praktijkgroepen.

Teamwerk staat bij Marlex centraal. Daarom werkt Marlex meestal ook niet “solo” in een dossier. Marlex zoekt doelbewust samenwerking op met de fiscale en vermogensrechtelijke eerstelijnsadviseurs van haar cliënten: boekhouders, accountants, vermogensbeheerders, private bankers, … Voor Marlex telt slechts één doel: de cliënt een zo volledig mogelijke juridische en fiscale analyse te geven van de mogelijke problemen waarmee hij wordt geconfronteerd, en het aanbieden van een oplossing op maat.