commercieel aansprakelijkheidsrecht

Marlex beschikt over advocaten met een bijzondere ervaring op het vlak van het aansprakelijkheidsrecht, zowel in contractuele als buitencontractuele geschillen. 

Op basis van een jarenlange ervaring behandelt Marlex complexe aansprakelijkheidsdossiers met aanzienlijke financiële gevolgen in alle soorten aansprakelijkheidsmateries (zoals bouw- en vastgoedgeschillen, EPC (Engineering Procurement and Construction) contracten,

bestuurdersaansprakelijkheid , aansprakelijkheidsgeschillen op grond van handelscontracten, overnamegeschillen, beroepsaansprakelijkheid van andere professionele dienstenverstrekkers, enz..).

Marlex behandelt ook internationale geschillen (internationale handel en koop-verkoop) en werkt daarbij samen met gereputeerde buitenlandse advocatenkantoren. 

De juridische ondersteuning van Marlex behelst onder meer adviesverlening m.b.t. het aansprakelijkheidsissue, bijstand bij minnelijke onderhandelingen, begeleiding bij expertises, alsook het formuleren en nastreven van schadeclaims, of het afweren ervan.